БГ КУРВИ, Малки курви, Курвичките на България, Курволяк БГ . Какво е това ли?

ПОЗОР В СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ! Намирате ли за нормално възпитатели и директор на социален дом за сираци да пият алкохол? (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ Дата 03:54 | 10.06.2016 Дата 145841 Коментари 8

В Агенция „Скандалните новини“ – SNews.bg получихме читателски сигнал придружен със снимки на които се вижда, че бившата печално известна директорка на Дом „Асен Злататров“, а именно Сашка Иванова Обретенова- Цветанова и заместник директорката на закртия вече дом, пият червено вино. 

На снимката е и директорката на Център за настаняване от смеен тип (ЦНСТ) Галина Малинова която май, не знае, че все още има медии или по-добре да кажем папараци, че да я видят мъртво пияна заедно с най-добрата си колежка, а именно госпожа Обретенова, в столично заведение в София. 1465318197

И естествено, следва редовната покана да й отиде на гости в квартала на Малинова или пък самата Обретенова да отиде в дом, за да се срещнат, че да не ги види някой, че после ще има да се говори, ама много да не се знае, че можеи в „Скандалните новини“ да стигнат.

Със сигурност тези снимки ще запали мрежата и няма да остави равнодушен никого. Очакваме и коментарите.

Гавраджиите обявиха, че визията на двете дами, е силно грозна и, именно за това искат читателите на медията ни да ги видят. „Е, не ако Тошко види тези снимки смях ще има адски много да не говорим, че май веднага ще качи нещо за тези двете“, коментира бивша възпитателка от дома пред приятели.

От редакцията на „Скандалните новини“ – SNews.bg  не сме особено съгласни с тяхното мнение, тъй като всеки има право да прави каквото си иска. Стига това да не е на работно място, че тогава трябва друго да се пише.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ПО-ДОЛУ!

За презентацията е нужен JavaScript.

8 коментара за “ПОЗОР В СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ! Намирате ли за нормално възпитатели и директор на социален дом за сираци да пият алкохол? (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

  1. КАКВА ТВАР, ПОГНУСА , НО И КЪМ ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА . ОТ КЪДЕ ГО ИЗМИСЛИХА ТОЗИ ЗАКОН

    Харесвам

  2. КОЙ Е СЪГЛАСЕН ТАКИВА ИЗРОДИ ДА БЪДАТ БЕСЕНИ ВЕДНАГА ? АЗ НЕ ИСКАМ ДА ХРАНИМ ПОДОБНИ БЕЗГРЪБНАЧНИ ДОРИ И В ЗАТВОРА

    Харесвам

  3. И защо трябваше да показвате снимката на жените? Вие журналистите винаги се подигравате с нещастието на хората? Лишени сте от елементарното – морала!

    Харесвам

  4. Алооо г-н Боко Б за къв к*р ти гласувахме доверие бе като не можеш да си гледаш народа не ти е мястото там махай се ходи да сееш картофи

    Харесвам

Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ SkyNews.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него.