Без категория

ЪНДЪРГРАУНДА СКОВАН! Ченгетата на крак! Вижте какво става!

1.jpg620 лица, 91 пътни превозни средства, 198 питейни и увеселителни заведения, 97 зали за хазарт, 28 заложни къщи, 6 интернет клуба и 91 други търговски обекти са проверени при специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността и опазване на обществения ред.

В резултат на проведените мероприятия са образувани досъдебни производства за 19 извършени престъпления и за срок до 24 часа са задържани 14 лица. Издирени са 2 лица, обявени за издирване. Съставени са 119 акта за установени административни нарушения и 52 предупредителни протокола, пише Дарик. В Раднево са установени 4 непридружени непълнолетни лица, след 22.00 ч. Съставени са актове на родителите, съгласно Закона за закрила на детето.

Коментарите под статиите са спрени от юни 2015 г. във връзка с решение на Европейския съд, според което собственикът на сайта носи съдебна отговорност за написано от читатели. СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ SkyNews.bg е обект на съдебни претенции и влиза в съдебни разходи по повод свои публикации, и няма възможност да модерира и читателски форум и да носи отговорност за него.